PETS公共英語
考試時間報名時間報名條件準考證打印成績查詢考試通知
您的位置:學易首頁 > PETS公共英語 > 模擬試題 > 2019年下半年全國英語等級考試三級沖刺模擬題閱讀B
快揵導航:報考指南報名入口合格標準證書領取
2019年下半年全國英語等級考試三級沖刺模擬題閱讀B
來源:學易網校 2019/9/10 14:27:00 【字體:放大正常縮小】【打印頁面

全國英語等級考試公共英語PETS模擬試題模擬練習題

  [公共英語考試]全國英語等級考試由筆試試卷和口試試卷組成。筆試試卷和口試試卷都使用英文指導語。學易網為幫助考生順利通過考試,特別整理了公共英語考試三級寫作備考資料供考生參考,更多備考資料可關注網校[公共英語]頻道或點擊網站右下角在線客服咨詢!祝各位考生順利通過考試!所有備考資料內容均來源于網絡,僅供考生參考學習!

  閱讀理解:
  Certain animals have an intuitive awareness of quantities.They know without analysis the difference between a number of objects ands a smaller number.In his book The Natural History of Selbourne(1786),the naturalist Gilbert White tells how he surreptitiously removed one egg a day to make up plover’s nest,and how the mother laid another egg each day to make up for the missing one.He noted that other species of birds ignore the absence of a single egg but abandon their nest if more than one egg has been removed.It has also been noted by naturalist that a certain type of wasp always provides five-never four,never six-caterpillars for each of their eggs so that their young have something to eat when the eggs hatch.Research has also shown that both mice and pigeons can be taught to distinguish between odd and even numbers of food pieces.
  These and similar accounts have led some people to infer that creatures other than human can actually count.They also point to dogs that have been taught to respond to numerical questions with the correct number of barks,or to horses that seem to solve arithmetic problem by stomping their hooves number of times.
  Animals respond to quantities only when they are connected to survive as a species-as in the case of the eggs-or survive as individuals-as in the case of food.There is on transfer to other situations or from concrete reality to the abstract notion of numbers.Animals can“count”only when the objects are present and only when the numbers involved are small-no more than seven or eight.In lab experiments,animals trained to count one kind of object were unable to count any other type.The objects,not the numbers,are what interest them.Animal’s admittedly remarkable achievements simply do not amount to evidence of counting,nor do they reveal more than innate instinct,refined by the genes of successive generations,or the results of clever,careful conditioning by trainers.
  1.What is the main idea of the passage?
  A.Careful training is required to teach animals to perform tricks involving numbers
  B.Animas cannot count more than one kind of object
  C.of all animals,dogs and horses can count best
  D.Although some animals may be aware of quantities,they cannot actually count
  參考答案:D
  參考解析:文章中介紹了某些動物很驚人的數字能力。但是無論怎樣,他們對數字的感覺也只是一種本能。
  2.The author refers to Gilbert’s book in paragraph 1 in order to___.
  A.show how attitudes have changed since 1786
  B.Contradict the idea that animals can count.
  C.provide evidence that some birds are aware of quantities.
  D.Indicate that more research is needed in this field.
  參考答案:C
  參考解析:作者舉這個例子是為了證明他所提出的某些動物能夠認知某些東西的數量。
  3.The word“surreptitiously”in line 4 is closest in meaning to ___.
  A.quickly
  B.secretly
  C.occasionally
  D.stubbornly
  參考答案:B
  參考解析:根據上下文以及我們的常識,觀察動物的習性是需要很長時間,而且應該是隱蔽的。
  4.The author mentions that all of the following are aware of quantities in some way EXCEpT___.
  A.plovers
  B.mice
  C.caterpillars
  D.wasps
  4.參考答案:C
  參考解析:It has also been noted by naturalist that a certain type of wasp always provides five-never four,never six-caterpillars for each of their eggs。
  5.According to the information in the passage,which of the following is LEAST likely to occur as a result of animal’s intuitive awareness of quantities?
  A.A pigeon is more attracted by a box containing two pieces of food than by a box containing one piece.
  B.When asked by its trainer how old it is,a monkey holds up five fingers.
  C.When one of its four kittens crawls away,a mother cat misses it and searches for the missing kitten.
  D.A lion follows one antelope instead of a herd of antelopes because it is easier to hunt a single prey.
  參考答案:B
  參考解析:When asked by its trainer how old it is,a monkey holds up five fingers.無論猴子的反應是什么樣子,都只是一種反復訓練之后的一種本能的反映。而不是真正的說出他的年齡.

我猜這些文章對您也有幫助
PETS公共英語網絡課程
分享到:

PETS公共英語考試導航
用戶名:
密 碼:
保留登錄信息
考試指南
高清教程
相關推薦



澳门赌博公司网站大全-在线赌博游戏平台-正规赌博游戏公司_二年级作文怎么辅导班