PETS公共英語
考試時間報名時間報名條件準考證打印成績查詢考試通知
您的位置:學易首頁 > PETS公共英語 > 模擬試題 > 2019年下半年全國英語等級考試三級沖刺模擬題閱讀C
快揵導航:報考指南報名入口合格標準證書領取
2019年下半年全國英語等級考試三級沖刺模擬題閱讀C
來源:學易網校 2019/9/10 14:31:00 【字體:放大正常縮小】【打印頁面

全國英語等級考試公共英語PETS模擬試題模擬練習題

  [公共英語考試]全國英語等級考試由筆試試卷和口試試卷組成。筆試試卷和口試試卷都使用英文指導語。學易網為幫助考生順利通過考試,特別整理了公共英語考試三級寫作備考資料供考生參考,更多備考資料可關注網校[公共英語]頻道或點擊網站右下角在線客服咨詢!祝各位考生順利通過考試!所有備考資料內容均來源于網絡,僅供考生參考學習!

  閱讀理解:
  Most children in Canada attend public schools.Public schools are completely founded by governments through tax income.Boys and girls attend the same school and share the same courses and classes.Schooling in Canada is provided in English and in French.
  The rest of Canadian children attend private schools,which are supported mainly by fees paid directly by parents.Some private schools enroll only boys or girls.
  By law,children must attend school from age 5 to 16.Children are usually in school between 8:30 or 9:00 a.m.,and 3:00 or 4:00 p.m.Monday through Friday,from September to the middle of June.There are several different levels in the Canadian education system.The first is called Elementary Schools.In most provinces Elementary Schools include Kindergarten through Grade 7 or 8.
  From Grade 8 or 9 through 12 or 13,children go to Secondary School or High School.High School students must take certain courses for several years,such as English or French and mathematics.Some courses help students get a job after they graduate from school.Other courses prepare students for college or university.In Canada,teenagers usually make these choices for themselves,with the advice of their teachers,guidance counselor and parents.
  Schools usually offer extra activities at the end of the normal school day.These include sports,games,music and clubs.
  Most elementary and high schools encourage parents to take part in school activities.Parents'nights are organized from time to time.These are chances for parents to discuss their children's progress with teachers.You may wish to bring a friend with you.After graduating from high school,many young adults continue their studies through post­secondary education.
  1、According to the passage,students in Canada can get education for free in __.
  A.private schools
  B.universities
  C.public schools
  D.community college
  參考答案:C
  參考解析:第二段講述了public schools,是由政府投資建立的;第三段講述了private schools,學校資金由學生家長直接提供。public schools與private schools對應,所以判斷public schools是免費的。
  2、Which of the following is NOT true according to the passage?
  A.There are only boys in some private schools.
  B.There are only boys in some public schools.
  C.There are both boys and girls in some private schools.
  D.There are both boys and girls in all public schools.
  參考答案:B
  參考解析:第二段講到在國立學校男女生在同一個班上課;第三段講到有些私立學校只招收男生或女生,但有些是既有男生又有女生。所以B項有些國立學校只有男生是錯誤的。
  3、We can tell that from the middle of June to August,the students in Canada are __.
  A.on school holidays
  B.in school
  C.at work
  D.preparing for the final examination
  參考答案:A
  參考解析:根據第四段第二句話可知,從9月至6月中旬學生在校,所以6月中旬至8月應該是假期。
  4、Which of the following statements is TRUE according to the passage?
  A.Most high school students choose their courses against their wills.
  B.The students do their after­class activities all the afternoon.
  C.Parents are allowed to take part in school activities in the morning.
  D.If you don't send your five­year­old child to school in Canada—you break the law in Canada.
  參考答案:D
  參考解析:由第五段最后“teenagers usually make these choices for themselves”可知A項錯誤;由第四段可知學校一般在下午3:30或4:00放學,結合第六段“offer extra activities at the end of the normal school day”可知B項錯誤;由最后一段“Parents'nights are organized from time to time”可知C項錯誤;由第四段開頭“By law,children must attend school from age 5 to 16”可知D項正確。

我猜這些文章對您也有幫助
PETS公共英語網絡課程
分享到:

PETS公共英語考試導航
用戶名:
密 碼:
保留登錄信息
考試指南
高清教程
相關推薦



澳门赌博公司网站大全-在线赌博游戏平台-正规赌博游戏公司_二年级作文怎么辅导班